Marija Zeltiņa atklājusi savas domas par stereotipu, kas nosaka, ka visām sievietēm vieta ir virtuvē.


''Vai sievietes vieta ir virtuvē? Šķiet, ka šis ir viens no izplatītākajiem stereotipiem, ar kuriem esmu sastapusies,'' savā Instagram raksta Marija. 

''Lai gan man ļoti patīk būt virtuvē, eksperimentēt un pārsteigt mīļos ar veselīgām un garšīgām maltītēm,ļoti labi apzinos,ka virtuvē vajag būt tikai labā garastāvoklī.Jo ticu,ka ēdiens nodod enerģiju ... jo ja tas nav tavs aicinājums, tāpat nekas labs neiznāks,'' spriež Zeltiņa.

''Tās ir muļķības,ka vīrietim mīlestība iet caur vēderu! Vīrieši ir dažādi un tādas esam arī mēs! Un mums ir tiesības negribēt,nemīlēt gatavot,'' uzskata Agneses Zeltiņas meita.

''Jo dzīve piedāvā tik daudz iespēju pašrealizēties, izpausties,ka arī man dažreiz ir žēl virtuvē atstātā laika...''

View this post on Instagram

Vai sievietes vieta ir virtuvē? ?? Šķiet, ka šis ir viens no izplatītākajiem stereotipiem, ar kuriem esmu sastapusies. Lai gan man ļoti patīk būt virtuvē, eksperimentēt un pārsteigt mīļos ar veselīgām un garšīgām maltītēm,ļoti labi apzinos,ka virtuvē vajag būt tikai labā garastāvoklī.Jo ticu,ka ēdiens nodod enerģiju ... jo ja tas nav tavs aicinājums, tāpat nekas labs neiznāks! Tās ir muļķības,ka vīrietim mīlestība iet caur vēderu! Vīrieši ir dažādi un tādas esam arī mēs! Un mums ir tiesības negribēt,nemīlēt gatavot!Jo dzīve piedāvā tik daudz iespēju pašrealizēties, izpausties,ka arī man dažreiz ir žēl virtuvē atstātā laika... Cik daudzas no Jums mīl gatavot ēst? Un varbūt ir tādas,kuras šī nodarbe nepavisam neiedvesmo? Interesanti dzirdēt Jūsu viedokli par šo tēmu!

A post shared by Marija Zeltiņa (@marijazeltina) on