Likme TV ir jauns interneta medijs, kura galvenais fokuss ir sniegt objektīvu informāciju par sporta totalizatoriem Latvijā. Portals saviem lasītājiem piedāvā neatkarīgu vērtējumu par sporta totalizatoru piedāvājumu, kā arī iesācējiem neļauj apmaldīties totalizatoru terminos - ir izveidota īpaša Likmju skola, kurā lasāms par likmju veidiem, stratēģijām un pamācībām.


Likme.tv regulāri publicē arī sporta prognozes, kuras sniedz Latvijā labi zināmi sporta eksperti - žurnālisti, eksperti un bijušie sportisti. Jau šobrīd iespējams iepazīties ar tādu Latvijā labi zināmu sporta pasaules pārstāvju, kā bijušais Latvijas izlases basketbolists Kristaps Valters, žurnālistu Jāņa Celmiņa, Nika Gaigalieša, Agra Suveizdas, Ulvja Brožes un vairāku citu ekspertu prognozēm.

Likme TV sadarbojas ar vadošajiem licencētajiem Latvijas totalizatoriem. Sadarbība ir izdevīga lasītājiem, jo sadarbības ietvaros tiek radīti īpaši bonusi, kuri atrodami tikai Likme TV portālā. Bezriska likmes, apdrošināšana, dažādi “cashback” - teju ik dienu portālā atrodams, kāds jauns bonuss.

Mēs labi zinām, ka dažreiz ir grūti pat izdarīt pirmo soli - reģistrēties kādā no Latvijā licencētiem uzņēmumiem, tādēļ esam izveidojuši instrukcijas, lai reģistrācija ir viegla un raita. Tāpat esam izveidojuši apskatus, kur vari iepazīties ar visu Latvijas totalizatoru plusiem un mīnusiem. Jo vairāk informācijas, jo lielāka priekšrocība spēlētājam.

Sporta likmes ir tikai un vienīgi lieliska izklaide, bet ar visiem hobijiem iespējams nodarboties labā līmenī. Mēs cenšamies radīt saturu, informēt un izglītot, lai neapdomīgi sporta likmju zaudējumi būtu retāki, tomēr atgādinam, ka azartspēles var izraisīt atkarību, tādēļ lūdzam spēlēt ar prātu, izvērtējot finansiālās iespējas.

Sporta likmju kontekstā labs līmenis ir izpratne par procesiem, koeficientiem, terminiem un citām lietām. Likme TV nodrošina šīs lietas: pie mums vari iepazīties ar interesantu saturu, uzzināt aktualitātes par bonusu piedāvājumu, iepazīties ar kādu stratēģiju, kuru pielietot praksē un citas lietas.

Likme TV - Tavs draugs sporta likmju pasaulē!

Seko mums sociālajos tīklos: Facebook, Instagram un Twitter.