Pēc portugāļu superzvaigznes Krištianu Ronaldu gājiena nesenajā preses konferencē pazīstamā uzņēmuma “Coca-Cola” vērtība nokritusi par četriem miljardiem dolāru, liecina medija ESPN novērojumi.


Jau ziņots, ka Ronaldu pirms Portugāles izlases spēles Eiropas čempionāta grupu turnīrā pret Ungāriju (3:0) aizvadīja preses konferenci. Bez ievērības nepalika Ronaldu gājiens pašā preses konferences sākumā, kad viņš, uz to ierodoties, no galda noņēma “Coca-Cola” pudeles, bet rokās pacēla ūdens pudeli, demonstrējot, ka viņš atbalsta veselīgu dzīvesveidu.

ESPN novērojis, ka “Coca-Cola” vērtība pēc šī Ronaldu gājiena nokrita no 242 uz 238 miljardiem dolāru, bet uzņēmuma vienas akcijas vērtība samazinājās par 1,6%. Zīmīgi, ka “Coca-Cola” ir oficiālais Eiropas čempionāta finālturnīra atbalstītājs, kas pēc Ronaldu gājiena skaidroja, ka “katram ir izvēle, ko dzert” un “katrs varot izvēlēties sev tīkamas garšas”.

Vēlāk ar līdzīgu gājienu preses konferencē izcēlās Francijas izlases zvaigzne Pols Pogbā, kurš no galda noņēma “Heineken” bezalkoholiskā alus pudeli, kas atradās viņam tieši priekšā.