Žurnālists Uģis Joksts skaidro, vai skriešana Tet Maratonā viņam radījusi veselības likstas.


''Hei! Arī par mani ir beidzot sarakstīta maza, bet tomēr sāga. Tu pēc maratona esi nonācis Stradiņos? Vai tev jau bija sirds operācija? Tu nenoskrēji maratonu, jo tevi aizveda ar ātrajiem? Cik smags ir tavs stāvoklis? Šādus un līdzīgus jautājums saņēmu šajās dienās,'' savā Facebook raksta Joksts.

''Draugi, paziņas, radi, baumotāji - tagad visu pēc kārtas. Maratonu es noskrēju ar baudu un bez tiekšanās pēc rekorda #gandrīzpēdējais, jo skaidri zināju, ka nākamajā dienā man ir plānveida operācija. Milzīgs paldies Aigars Nords & Co par svētkiem,'' skaidro Joksts.

''Pēc šiem priekiem sveiks un vesels ierados Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīcā un LOR klīnikas kolektīvs man ar lielisku attieksmi un profesionāli iztīrīja dažus galvas dobumus no visādām draņķībām. Paspējām pat pasmaidīt - lai balss tembrs samtaināks. Šodien smaidīgs un vesels braucu mājās, lai rīt (labi, parīt) dotos uz savu mīļo darbu un drīz sāktu gatavoties nākamajam maratonam,'' informē žurnālists, atklājot, ka maratons pie vainas nonākšanai slimnīcā nav.