Jau iepriekš ziņots, ka pasaulslavenā Latvijas režisora Alvja Hermaņa identitāte tikusi izmantota apšaubās interneta reklāmās, kur atspoguļo kriptovalūtas tirdzniecības programmu.


Kā svētdienas vakarā konstatēja FOCUS.LV, šī maldinošā reklāma joprojām skatāma pat skolu vietnē mykoob.lv.

Reklāmas baneri dramatiski ziņojot, ka Alvim Hermanim ''viss ir beidzies'' un, ka viņš veicis ''pēdējo paziņojumu Latvijai''.

Ja uz tā uzspiež, tad parādās vēsts ar virsrakstu ''Alvja Hermaņa pēdējās investīcijas nobiedēja un šokēja ekspertus un lielās bankas''. Tur tiek vēstīts, ka Hermanis esot LTV raidījumā Rīta Panorāma stāstījis, ka kļuvis stāvus bagāts ar jaunas kriptovalūtas tirdzniecības programmu.

Hermanis pat ēterā esot izvilcis savu telefonu, visai nācijai demonstrējot savu pelņu. Tas esot varen satraucis Latvijas Banku, kura zvanījusi tiešajā ēterā, pieprasot apturēt interviju. Rezultātā skatītājiem nav izdevies uzzināt Hermaņa veiksmes noslēpumu.

Protams, ka tas viss ir viltus izdomājums - nav bijis ne šāds raidījums, ne arī Hermanis būtu darbojies ar kriptovalūtu.

Hermanis sociālajos tīklos uzsver, ka viņa vārds tajā tiek izmantots bez atļaujas, kā arī atzīst, ka vairāki cilvēki tomēr pilnīgi nopietni jau interesējušies par viņa ''peļņas noslēpumu''...