Šovakar Dubaijā Latvijas čempione "Riga Football Club" piedzīvoja nepatīkamu zaudējumu ar rezultātu 0:4 pret Krievijas Premjerlīgas klubu Maskavas "Spartak". Rīt spēlēsim pret Armēnijas komandu "Noah".


Iepriekšējā spēlē "Riga" izcīnīja pirmo uzvaru 2021. gadā. 2:0 pret Uzbekistānas čempioni "Pakhtakor". Pirms tam trīs zaudējumi - 0:3 pret Sanktpēterburgas "Zenit", 0:1 pret "Krasnodar" un 0:1 pret Soļigorskas "Shakhtyor".

"Riga" aizvadīja kvalitatīvu spēles pirmo puslaiku. Bijām nepiekāpīgi divcīņas, disciplinēti spēlējām aizsardzībā un izveidojām arī labas vārtu gūšanas iespējas. 18. minūtē pēc Gabriela Ramosa piespēles fantastisku momentu neizmantoja uzbrucējs Stefans Miloševičs. No abām komandām bija jūtama laba sportiskā agresivitāte. Droši "Riga" vārtos darbojās Nils Puriņš. Puslaika beigās pēc centrējuma bumbu vārtos iebakstīja Antonijs Černomordijs, bet līnijtiesnesis paziņoja par aizmugures stāvokli. Pēc pirmā puslaika neizšķirts 0:0.

58. minūtē pirmos vārtus ar lielisku sitienu tālajā stūrī guva Romāns Zobņins - 0:1. Dažas minūtes vēlāk atkal iespēja bija Miloševičam. Šoreiz uzbrucējs pēc Mikaela Soisalo centrējuma ar galvu sita garām vārtiem. Nākamo 20 minūšu laikā tiesnesis iedeva divus 11 metru soda sitienus uz "Riga" vārtiem. "Spartak" spēlētāji abas iespējas izmantoja - 0:3. Otrā laukuma galā pēc Antona Kurakina sitiena tiesnesis nesvilpa...90. minūtē "Spartak" guva arī ceturtos vārtus, kad pēc lieliskas kombinācijas vārtus guva Jordans Larsons. Zaudējums ar rezultātu 0:4.

Jau rīt "Riga" aizvadīs nākamo pārbaudes spēli. Pulksten 14:00 pēc Latvijas laika sāksim spēli pret Armēnijas komandu "Noah".