Dzīvnieku no baseinā ārā dabūt izdevās, vien piesaistot policiju, veterināro dienestu, kā arī ugunsdzēsējus. Alnis esot ticis neitralizēts, izvilkts no baseina un droši nogādāts uz mežu, ziņo aculieciniece un bilst, ka "sajūtas ir neaprakstāmas".

Kā informē policija, par to, ka pilsētas ielās atrodas alnis, likumsargi tika informēti jau ceturtdienas rītā. Tad tika uzsākta dzīvnieka ķeršana, bet alnis, bēgot, iebēdzis privātmāju teritorijā un iekritis baseinā. 

“Tikai piesaistot Beinerta klīnikas darbiniekus, alni ar trankvilizatoru palīdzību neitralizēja. Glābēji to izcēla. Alnis nogādāts mežā,” stāstīja policijas pārstāvis Toms Sadovski.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki pulksten 12.11 saņēmuši izsaukumu uz Steigas ielu Rīgā, kur piemājas baseinā bija iekritis alnis, portālu "Delfi" informē VUGD pārstāve Inta Šaboha. Piesaistīta veterinārā klīnika, kuras darbinieki dzīvnieku iemidzināja, savukārt glābēji, izmantojot šļūtenes, alni no baseina izcēla. Tālāk alnis nodots veterinārās klīnikas ziņā, zināja teikt Šaboha.