"Riga Football Club" rīt aizvadīs ceturto pārbaudes spēli. Treniņnometnes Dubaijā ietvaros "Riga" spēlēs pret 2020. gada Āzijas Čempionu līgas 1/4 finālisti "Pakhtakor" no Uzbekistānas. Spēles sākums pulksten 14:00 pēc Latvijas laika. Tiešraidē spēli varēsiet skatīties Sportacentrs.com TV.


Dubaijā esam aizvadījuši trīs spēles pret spēcīgiem pretiniekiem. Diemžēl nav izdevies gūt nevienus vārtus. 0:4 pret Krievijas Premjerlīgas čempioni "Zenit", 0:1 pret citu Krievijas klubu "Krasnodar" un 0:1 pret Baltkrievijas čempioni Soļigorskas "Shakhtyor".

Par ceturto pretinieci Dubaijā kļūs Uzbekistānas čempione Taškentas "Pakhtakor". Klubs ir dibināts 1956. gadā. Par komandas galveno treneri strādā Nīderlandes speciālists Piters Huistra.

"Pakhtakor" 13 reizes kļuvusi par Uzbekistānas čempioni, ieskaitot titulus pēdējos divus gadus pēc kārtas. Taškentas klubs 13 reizes ieguvis Uzbekistānas kausu un 2019. gadā uzvarēja Superkausā.

Uzbekistānas čempione ir Āzijas Čempionu līgas grupu turnīra dalībniece. 2020. gadā "Pakhtakor" zaudēja tikai 1/4 finālā pret Irānas klubu "Persepolis", kas pēc tam spēlēja finālā.

Spēles sākums pulksten 14:00 pēc Latvijas laika. Tiešraidē spēli varēsiet skatīties portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV kanālā.