Kluba “Riga” FC dublieri pirmo reizi izbaudījuši  Skonto stadiona burvību, ziņo klubs. Trešdienas vakarā Dublieru čempionāta 1. kārtas spēlē “Riga” FC-2 spēlēja neizšķirti 1:1 ar “Jelgavu”. “Riga” FC-2 komandas vidējais vecums bijis 16,2 gadi! Vārtus rīdzinieku labā guva kapteinis Vladislavs Mihailovs. 


Dublieru čempionāts ar pirmajām spēlēm startēja pēc Latvijas futbola Virslīgas 4. kārtas mačiem. “Riga” FC-2 komandu šīgada čempionātā startēs treneru Alekseja Šarando, Vitālija Astafjeva, Vitālija Smirnova un Denisa Romanova vadībā.

1.kārtas spēlē dublieru komandai pretī stājās “Jelgavas” otrā vienība. Jāpiemin, ka no Virslīgas sastāva dublieru komandai šajā spēlē futbolisti netika piesaistīti. “Riga” FC-2 vidējais spēlētāju vecums šajā spēlē bija 16,2 gadi .

Mača pirmajā puslaikā bija jūtama liela enerģija un motivācija no mājinieku puses. Spēles temps bija itin augsts, azartiski devāmies uz priekšu un vairākās epizodēs sava meistarība vārtos bija jādemonstrē jelgavnieku vārtsargam Dmitrijam Grigorjevam. Jelgavnieki gan arī izveidoja vairākus momentus, taču arī mūsu vārtsargs Raivo Stūriņš spēlēja droši, kā rezultātā pēc 45 minūtēm rezultāta tablo vēstīja bezvārtu neizšķirtu – 0:0.

Otrajā puslaikā turpinājās diezgan līdzīga spēle, bet tieši “Riga” FC-2 atklāja spēles rezultātu, kad 73. minūtē no soda laukuma robežām bumbu vārtos trieca komandas centra aizsargs un kapteinis Vladislavs Mihailovs.

76. minūtē viesu sastāvā laukumā devās Latvijas futbola leģenda Aleksandrs Cauņa. “Riga” FC-2 sastāvā īpaši aktīvs bija Arturs Krancmanis, ar kuru pretinieki nespēja tikt galā. Tieši Krancmanim bija iespēja dubultot rīdzinieku pārsvaru, bet pēc vairāku jelgavnieku apspēlēšanas bumba pēc Krancmaņa sitiena atsitās pret vārtu pārliktni.

Vēl pāris lieliskas epizodes otrajā puslaikā padevās rīdzinieku vārtsargam Stūriņam, tomēr izglābties viesi spēja kompensācijas laika ceturtajā minūtē, kad mūsējie savā soda laukumā nogāza pretspēlētāju, un 11 metru soda sitienu realizēja Leo Salmiņš. Galarezultātā neizšķirts – 1:1.

Nākamo spēli Riga” FC dublieri aizvadīs 6. jūlijā viesos pret BFC “Daugavpils” otro komandu. Mača sākums pulksten 16:00.