Interneta vietnē ASV likumsargi publicējuši telefonsarunas ierakstu ar 911 no liktenīgās dienas, kad mājkalpotāja privātmājā Losandželosā ASV atrada "Linkin Park" līdera Čestera Beningtona līķi, vēsta Kas Jauns. 


Policistu publicētajā video dzirdams vīrietis, visticamāk, šoferis, kuram bija paredzēts Beningtonu vest uz fotosesiju. Šoferis 911 operatoram teica: "Es tikko ierados un atnāca mājkalpotāja, sakot, ka viņš [Beningtons] nogalināja sevi... viņš pakārās!"

Šoferis, cenšoties saglabāt mieru, sniedza dispečeriem detaļas par notikušo, fonā bija dzirdama mājkalpotāja, kas bija šokā. Sieviete tieši tobrīd runāja pa tālruni ar Beningtona sievu, cenšoties paskaidrot, kas ir noticis.

Saskaņā ar tabloīda "TMZ" rīcībā esošo informāciju no tiesībsargājošām iestādēm, mūziķis pakārās savā privātīpašumā Losandželosā.

Beningtona mirstīgās atliekas tika atrastas ceturtdienas rītā. Česters bijas divas reizes precējies, un viņš ir 6 bērnu tēvs. Ilgu laiku mūziķis cīnījās ar alkohola un narkotiku atkarību. Agrāk Beningtons atzina, ka ir apsvēris domu par pašnāvību, jo bērnībā bija piedzīvojis seksuālu vardarbību no kāda vecāka vīrieša puses.

Česters bija īpaši tuvs ar mūziķi Krisu Kornelu, kurš arī pakārās šī gada maijā. Mākslinieka nāves dienā Beningtons uzrakstīja viņam atklātu vēstuli, bet viņa dzimšanas dienā mūziķis nolēma izdarīt pašnāvību.

kasjauns.lv