Valsts policijā ir sākta resoriskā pārbaude par konflikta, kurā iesaistīts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis, iemeslu.


Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova, 12.maijā plkst.4.51 Valsts policijā saņemts izsaukums par konfliktu Liepājā, Zivju ielā.

Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vairākas personas savstarpēji konfliktēja un vizuāli bija redzams, ka ir cietuši cilvēki.

Lai izšķirtu konfliktu, Valsts policijas amatpersonām bija jāpielieto speclīdzekļi - piparu gāze.

Kad konflikts tika izšķirts, divas 1994. un 1992.gadā dzimušas personas tika nodotas mediķiem apskatei.

"Neskatoties uz to, ka tolaik notikuma vietā cietušie atteicās no policijas palīdzības un iejaukšanās, kā arī vēl līdz šim brīdim Valsts policijā nav saņemta neviena pretenzija vai sūdzība ne par konfliktā iesaistītajām personām, ne arī par notikušo vai gūtajiem miesas bojājumiem, pašlaik Valsts policijā par notikušo ir uzsākta resoriskā pārbaude, lai noskaidrotu konflikta iemeslus un notikušā apstākļus," sacīja Šeršņova.

Bāra "Cukurfabrik" pārstāve aģentūrai LETA stāstīja, ka minētais konflikts norisinājies no rīta uz ielas nevis bāra telpās, tādēļ vairāk viņa notikušo nekomentēja.