Ar matu griezumu neapmierināts klients Piemaskavā nogalinājis frizieri, trīs reizes triecot viņam sirdī grila iesmu. Uzbrukums nofilmēts arī video.


Kā redzams kadros, uz ielas vīrietis cietušajam vairākas reizes iedur un dodas prom. Taču pamanījis, ka upuris mēģina piecelties, uzbrucējs atgriežas un izdara vēl vienu dūrienu. 

Garāmgājēji, kas redz notiekošo, pat necenšas iejaukties un uzbrucēju apturēt. Rezultātā vīrietis mierīgi atstāj notikuma vietu, savukārt cietušais no gūtajām traumām mira jau pirms ātrās palīdzības ierašanās.

Incidents noticis piektdien 13.oktobrī, vēsta Lenta.ru. Dienu iepriekš frizētavā, kur strādājis nogalinātais, kurš ir iebraucējs no Uzbekistānas, ieradies nezināms vīrietis, lai apgrieztu matus. Nākamajā dienā klients atgriezies paziņojot, ka ar savu griezumu par 200 rubļiem (2,86 eiro) neesot apmierināts, un palūdzis, lai to izlabojot. Tomēr arī labojumu razultāts vīrieti nav apmierinājis, viņš izvilcis frizieri uz ielas un nogalinājis.

Uzbrucējs aizturēts tās pašas dienas vakarā. 26 gadus vecais Kirovas iedzīvotājs, kurš iepriekš tiesāts par zādzībām un auto aizdzīšanu, esot sniedzis liecības un savu vainu atzinis.

FOTOattēlā: Nogalinātais frizieris

Lietotāja Anton Belyakov attēls.