Farmācijas kompānijas “Olainfarm” valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins noliedz sievas sniegto informāciju par viņas piekaušanu. “Es nekad neesmu sitis Elīnu, un kriminālprocesa pret mani Austrijā nav,” izdevumam “Privātā Dzīve” ziņoja uzņēmējs.

 


Pāra draudzene - mākslas zinātniece Sarmīte Sīle - izdevumam pastāstīja, ka pat visbriesmīgākajos murgos nepieļautu domu, ka Maligins piekāvis sievu.

“«Esmu bijusi gan viņu kāzās, gan Elīnas dzimšanas dienā un vairākās viņas izstāžu atklāšanās. [..] Pazīstu Valēriju kā sirsnīgu un Elīnu dievinošu vīrieti, kurš nekad nav radījis vardarbīga cilvēka iespaidu. [..] Šovasar viņus gan neesmu satikusi, taču neticu, ka pa šo laiku tas tik krasi varētu mainīties - gan viņu attiecībās, gan pašā Valērijā,” stāstījusi Sīle.

Kā jau ziņots, informāciju par incidentu Vīnē dzīvesstila portālam “Sejas” pastāstīja kāda pārim pietuvināta persona, atklājot, ka vienā no šādiem romantikas pilniem vakariem uzņēmējs piekāvis sievu. Kamēr Valērijs Maligins šo informāciju noliedz, Elīna notikušo apstiprina.

“«Tā visa ir patiesība. Tas ir kaut kas briesmīgs, tam grūti noticēt, neatzīstu šādu lietu ķidāšanu presē, jo presē rakstītajam bieži vien ar patiesību nav nekāda sakara. Tiem, kas par mani uztraucas, varu teikt, ka nu ar manu fizisko veselību viss ir kārtībā, vairāk par savu dzīvību nebaidos. Emocionāli esmu spēcīga personība un tikšu pāri šim nodarījumam, šai nodevībai. Nekādi citi komentāri no manas puses nesekos,” sarunā ar izdevumu atklājusi Elīna.

apollo.lv