Red Bull Neymar Jr’s Five meklē pasaulē labākos spēlētājus un sniedz viņiem iespēju piepildīt savu sapni: aizvadīt draudzības 5-pret-5 spēli pret Brazīlijas futbola superzvaigzni Neimāru un viņa komandu. Ceļš uz šo vienreizējo iespēju ir kļūt par daļu no Jr's Global Five komandas.


Saistībā ar ieteikumiem no veselības organizācijām visā pasaulē, Red Bull Neymar Jr's Five pasaules fināls, lielākais starptautiskais 5-pret-5 futbola turnīrs, tika atcelts.

Tomēr futbola faniem visā pasaulē ir arī labas ziņas: joprojām pastāv iespēja uzspēlēt pret Neimāru! Sekojot ļoti veiksmīgajam pirmajam Jr’s Global Five pagājušajā gadā, Neimārs un viņa starptautiskā žūrija jau atkal meklē talantīgākos indivīdus.

Lūk, kā tas notiek: Lai atstātu iespaidu uz žūriju un būtu izredzes tikt izvēlētam, spēlētajiem jāparāda savas futbola iemaņas radošā veidā, publicējot ne vairāk kā 60 sekundes ilgus video savos Instagram profilos, izmantojot haštagu #outplaythemall, atzīmējot @redbullneymarjrsfive un uzrakstot savu vārdu, vecumu un valsti. Tikai pirmais spēlētāja publicētais video tiks ieskaitīts. Klipiem jātiek publicētiem līdz 2020.gada 30.septembrim un uzvarētāji tiks izziņoti 8.oktobrī.

Žūrija & wildcard: Tātad, laiks sasiet bučus, ieslēgt kameru un pārsteigt Neimāru ar savām futbola iemaņām. Starptautiskā žūrija, kuru pakāpeniski atklās tuvākajās nedēļās, izvēlēsies pirmos sešus spēlētājus, bet pēdējo 'wildcard' vietu piešķirs pats brazīļu futbola zvaigzne. Uzvarētāji iegūs iespēju aizvadīt 5-pret-5 draudzības spēli, kura notiks 2020.gadā, pret Neimāru un viņa komandu.

Plašāka informācija par Red Bull Neymar Jr's Five un Jr's Global Five atrodama oficiālajā mājaslapā.