Latvijas skeitbordists Madars Apse jau atkal apvienojis spēkus ar Argentīnas režisoru Gastonu Francisko, lai sadarbībā ar Red Bull Skateboarding radītu jaunas TV epizodes, Skate Tales. 


Sešu sēriju garumā skatītājiem ir iespēja sekot Apses piedzīvojumiem ASV, Etiopijā, Japānā un Brazīlijā, kur viņš pavada laiku kopā ar citām skeitborda kultūrai nozīmīgām un spilgtām personībām, informē Red Bull Latvia pārstāvis Elvijs Lazdiņš.

Skate Tales pamatā ir jautājums "Ko skeitbords nozīme tev?", epizodēm demonstrējot, kā mīlestība pret šo sporta veidu mainījusi un noslīpējusi katras sērijas varoņu dzīves. Tostarp, pirmajā epizodē Madars Apse ciemojas pie Bama Mardžeras, kurš Latvijā vislabāk zināms kā savulaik populārā realitātes šova Jackass dalībnieks.

"Tie bija daži no labākajiem ceļojumiem, kādus jebkad esmu veicis," par Skate Tales stāsta Apse. "Katra epizode ir par superīgiem cilvēkiem, kuri dalās savā mīlestībā pret skeitbordu!"

Pats atbildot uz šovā uzdoto jautājumu, Madars Apse saka: "Man lielāko nozīmi sniedz process braucot uz skeita dēļa. Tas ir brīdis, kad cenšos sasniegt savu zen un nosēdināt katru triku. (..) Bet, dažreiz, es mēģinu triku uzfilmēt stundām vai pat dienām... Tas var kļūt kaitinoši, tomēr sniedz tādu baudu, kad man tas izdodas. Skeitbords ir mans guru.’'

Visas sērijas no 2020.gada 20.aprīļa ir bezmaksas pieejamas Red Bull TV, kā arī pakāpeniski tiks publicētas arī Red Bull Skateboarding kanālā YouTube vietnē.