Rīgas derbijs - jau piektdien! Latvijas futbola Virslīgas 8.kārtas spēlē piektdienas vakarā “Riga” FC aizvadīs spēli viesos pret RFS. Šīs spēles sākums pulksten 20:00. Tiešraide Sportacentrs.com TV kanālā!


“Riga” pret RFS. Derbijs, kas pēdējos gados iegūst aizvien lielāku ažiotāžu un skatītāju interesi. Abas komandas Latvijas futbola Virslīgā spēlē kopš 2016. gada, kad trīs komandu cīņas noslēdzās neizšķirti, bet vienīgo uzvaru izcīnīja “Riga”. 2017. gadā savstarpējās spēlēs “Riga” guva jau divus panākumus, reizi tika fiksēts neizšķirts, un vienu panākumu izcīnīja RFS.

2018. un 2019. gada sezonas jau ir mūsu kluba čempiontitulu gadi, bet pret RFS tāpat ierasti bijušas ļoti grūtas spēles. 2018. gadā katra no komandām guva pa divām uzvarām, bet pagājušajā sezonā divas uzvaras čempioniem, viens neizšķirts un viena RFS uzvara.

RFS komanda otro gadu pēc kārtas čempionāta ievadā guvusi septiņas uzvaras pēc kārtas, kas galvenajiem konkurentiem šobrīd ļauj atrasties turnīra tabulas pirmajā vietā. “Riga” guvusi uzvaras piecās spēlēs pēc kārtas, bet otrajā kārtā piedzīvotā neveiksme pret Jūrmalas “Spartaku” šobrīd liek samierināties ar 18 punktiem un otro pozīciju. Bet jau rīt to būs iespēja mainīt.

“Riga” šonedēļ aizvadījusi treniņus jaunajā laukumā Mežaparkā. Komandā valda laba atmosfērā, un visi ir gatavi sniegt savu pienesumu cīņā par uzvaru. Jau šovakar komanda devās uz viesnīcu, lai pilnībā koncentrētos rītdienas cīņai. Ņemot vērā, ka spēle sāksies salīdzinoši vēlu, rīt vēl ir paredzēts viegls iesildīšanās veida treniņš, bet vakarā jau lielā spēle.

Mača sākums “Arkādija” stadionā Rīgā pulksten 20:00! Tiešraidē spēli varēsiet vērot gan portālā Sportacentrs.com, gan Sportacentrs.com TV kanālā.