Farmācijas uzņēmuma "Silvanols" valdes priekšsēdētāja un bijusī Dailes teātra aktrise Elīna Maligina nākusi klajā ar vairākiem visai izaicinošiem izteikumiem.


"Man ir kauns no savas valsts. To vari droši rakstīt. Jā, man nepatīk šī valsts, patriotisku jūtu man nav nemaz," Maliginas intervijā žurnāla "Santa" septembra numuram teikto citē Apollo.

"Esmu pietiekami labā statusā, lai varētu atļauties iet pasaulē pa tiešo,"viņa saka. "Par ko esmu pateicīga savam vīram, kurš mani gan grib, gan spēj nodrošināt, un nav runa tikai par naudu, te vairāk ir komunikācija, atbalsts, saprašana. Jo viens ir uztaisīt par zvaigznīti smerdelīti tepat uz vietas, bet otrs ir pamēģināt ieiet lielajā tirgū un tur pasisties ar asiņainu degunu pret sienu."

"Man ir bijis, ka nav, ko ēst, esmu bijusi badā, esmu strādājusi četros darbos vienlaikus, un man ir arī bijusi pašai nauda. Pašlaik nevaru sūdzēties par savu finansiālo stāvokli. Jā, kuram tad nepatīk nauda? Visiem patīk. Man arī patīk. Bet man vairāk patīk lietas, ko nauda spēj papildināt. Plika nauda - fuck you, tā neko man nedod."

Maligina arī atklāj, ka protot spēlēties, un viņai patīkot "brīžam tracināt tautu".

"Td viņi mani sauc par lesbieti, tad par monstru, par huligānu. Lai jau sauc, kas man. Esmu piedzimusi sieviete un esmu par to laimīga, kaut vai tāpēc, ka spēju dzemdēt."

apollo.lv