Augusts kļūs par svārstīgu emociju, šaubīgu lēmumu un liktenīgu notikumu laiku - tā portālam Kas Jauns pavēstījis astrologs Kristaps Baņķis.


Visi dzīvosim starpaptumsuma ietekmē – no daļēja Mēness aptumsuma 7.augustā līdz Pilnam Saules aptumsumam 21. augustā, kas sakritīs ar Dižčiku no 13.augusta līdz 5.septembrim. “Pilnai laimei” aptumsuma noslēgumā karmas sloga nesējplanēta un liktens “skrūvspīles” Saturns 22.augustā savienosies ar pazudinātāju, kārdinātāju un mānītāju Lilitu.

Baņķis skaidro:

"Kopš sekoju līdzi aptumsumu ietekmei un publicēju novērojumus, varu droši apgalvot, ka šīs atvērtās liktens laika lūkas, izmantojamas arī daudzām svētīgām nodarbēm, kas pēcāk ļauj pacelties pāri ikdienībai un problēmām."

Starpaptumsumu periods ir kā karmiskās pretestības laiks, tādēļ šajā laikā bizness vai nu pelnīti iet no rokas, vai ir maksimāli piepildīts ar dažādiem šķēršļiem. Šajā laikā ar jebkuru darbību, tēlaini sakot, pamatīgi piepildām karmas trauku. Viss ir sakāpināts, sabiezinātas dzīves krāsas ikvienam atbilstoši viņa individuālajam horoskopam. Ja neesi pārliecināts, ko dari, tad nedari neko! Par vienu gan var padomāt, – kā tikt vaļā no nejēdzīgiem ieradumiem, piemēram, smēķēšanas. Pastāv virkne iespēju, kā palīdzēt sev, lai ar mazākiem enerģijas zudumiem un harmoniskāku attīstību nodzīvotu aptumsumu periodu."

Aptumsums var kļūt par jauna dzīves cikla sākumu, kurā "iesēto" cilvēks "pļauj" vēl ilgi pēc tam, bet var arī aktualizēt sen neatrisinātas tēmas. Iespējas, kā ar mazākiem enerģijas zudumiem un harmoniskāku attīstību nodzīvot aptumsumu periodu. 

Kā norāda Astrologi.lv, Mēness aptumsums skars sadzīves sfēru, emocionālo jomu, zemapziņu, dvēseli un spēju adaptēties, provocēs ķildas, skandālus, dvēseliskas nesaskaņas, izraisīs neapzinātas bailes, fobijas, diskomforta izjūtu. Svarīgi tieši pirms Mēness aptumsuma, kamēr vēl periods nav sācies, nodarboties ar dvēseles, ķermeņa un mītnes attīrīšanu. Pārlūkojiet savu skapju saturu un citas vietas, kur glabājat mantas, kuras neizmantojat, taču arī ārā nemetat - cerībā, ka kādreiz vēl noderēs. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta Mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas. 

Saules Aptumsumam piemīt tendence radīt arī jaunus sākumus un piedāvāt jaunas iespējas. Tie var būt pozitīvi satraucoši notikumi, kas ienes jaunas vēsmas burtiski no zila gaisa. Šajā laikā mums ir jāfokusējas uz sevi, jāierauga savi netikumi, jāizceļ no sevis visus maldus, ilūzijas, iekšējos sastrēgumus un šķēršļus, lai varam virzīties tālāk uz jauniem aizsākumiem to netraucēti. Saules aptumsuma laikā Mēness bloķē Saules gaismu, tādējādi samazinot tās spēku. Cilvēki var zaudēt reputāciju vai arī tikt nostādīti cieņu aizskarošās, pazemojošās situācijās. 

jauns.lv