Latvijā pēdējā laikā diezgan bieži notiek ugunsgrēki, tostarp arī uz ceļiem. Vēl nesen kāds garāmbraucējs vēstīja par degošu automašīnu uz Tallinas šosejas, bet nu "Degpunktā" reportieris iesūtījis fotogrāfiju, kā šosejas malā sadeg pasažieru autobuss. 


Aculiecinieks šo ainu novērojis netālu no Nīcgales.

Foto: skaties.lv/aculiecinieka foto

Izrādās, ka 22. jūnijā atpakaļceļā no Latgales kausa izcīņas aizdedzies autobuss, kas vedis Bērnu futbola centra "Daugavpils" audzēkņu komandu, teikts centra kontā sociālajā tīklā "Facebook".

Pateicoties operatīvai darbībai, neviens no bērniem nav cietis, raksta centra pārstāvji. Viņi norāda, ka aizdegusies autobusa riepa, bet detalizētāka informācija par negadījuma cēloni šobrīd nav zināma.


Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola apliecināja, ka negadījuma vietā nevienam nav bijusi nepieciešama mediķu palīdzība. Mediķi gan uz notikuma vietu bija izbraukuši.

Savukārt uz Tallinas šosejas 17. jūnijā, ar atklātu un pamatīgu liesmu, degusi kādas ģimenes automašīna. Kā informē aculiecinieki, garāmbraucošie šoferi bija pārsteigti gan par skatu, gan par faktu, ka ap notikušo netika norobežota satiksme.


“Ģimene stāvēja blakus automašīnai. Es jutu karstumu, kas radies no ugunsgrēka, pat caur aizvērtām auto durvīm un aizvērtu logu. Kad sāku filmēt, mani biedēja tas, ka uz dažādām pusēm lidoja automašīnas detaļas,” portālam Skaties.lv stāsta aculiecinieks.


Tāpat garāmbraucošais šoferis izteicies, ka karstumu, kas nācis no degošās automašīnas, varējis sajust pat caur aizvērtu logu. 

skaties.lv